СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

КУШАДАСИ ЗА САМО 99 €

Автобуски Превоз

Превоз до сите европски дестинации по најдобри цени

Скопје - Аеродром

Автобуски превоз релација Скопје - Аеродром

Аранжмани

Пакет аранжмани со најповолни услови

Резервирај сега

За повеќе детали може да не контактирате на

АРАНЖМАНИ

Популарни Дестинации

Пакет аранжмани по најповолни услови

ПРЕВОЗ

Скопје -Аеродром - Скопје

Брз и редовен автобуски превоз од и до Аеродром 

ДЕСТИНАЦИИ

Автобуски Превоз

Превоз до сите европски дестинации по најдобри цени

Чешка

од
3100 ден

Швајцарија

од
5700 ден

Добивај известување за нови понуди

Бидете во тек со најновите понуди и попусти