Ada Marina

5% ПОПУСТ за целосна уплата во месец Мај! Положба: Хотелот Ada Marina се одликува по својата извонредна локација во центарот на градот Кушадаси, директно преку шеталиштето на плажа со прекрасен поглед над Егејското Море. Хотелот е оддалечен на само 450 метри од градската плажа,и е сместен на 100 метри од Кушадаси Марина, сите продавници, туристички атракции […]

Blue Sea 3*

5% ПОПУСТ за целосна уплата во месец Мај! Положба: Хотелот е лоциран на 200 метри над една од најпознатите плажи во Кушадаси, Ladies Beach. Хотелот е оддалечен на само 3 километри од центарот на градот. Сместување: Хотелот Blue Sea располага со вкупно 50 соби кои поседуваат балкони со поглед на море. Сите соби располагаат со […]

Ayma Beach Resort 4*

5% ПОПУСТ за целосна уплата во месец Мај!   Положба: Хотелот е лоциран на една од најпознатите плажи во Кушадаси, Ladies Beach. Хотелот е оддалечен на 2 километри од центарот на градот. Сместување: Хотелот Ayma Beach Resort е интимен хотел кој располага со 128 соби, кои се распоредени на 5 спрата. Сите соби се комфорни и располагаат […]

Flora Suites 3+*

5% ПОПУСТ за целосна уплата во месец Мај!   Положба: Flora Suites хотелот е лоциран на 700 метри од најдолгата песочна плажа во Кушадаси Long Beach. Хотелот располага со свој приватен дел на плажата. Овој хотел се наоѓа на околу 6 километри оддалеченост од центарот на градот. Сместување: Хотелот е категоризиран со 3+* и располага со вкупно […]

Roxx Royal 4*

5% ПОПУСТ за целосна уплата во месец Мај! Положба:Хотелот Roxx Royal е лоциран во самиот центар на градот Кушадаси. Во близина на хотелот се наоѓаат сите неопходни туристички атракции, маркети, ресторани, барови, банки, продавници за сувенири. Хотелот е оддалечен на 400 метри од градската плажа и на 2.5 километри од плажата Ladies Beach. Сместување: Сите […]

Ozka 3*

5% ПОПУСТ за целосна уплата во месец Мај! Положба: Сместен блиску до центарот на градот Кушадаси, хотелот Озка располага со прекрасен панорамски поглед над пристаништето, морето и осторовот Гулаб. Хотелот е оддалечен на еден километар од градската плажа и на 4 километри од плажата Ladies Beach. Сместување: Хотелот Ozka располага со вкупно 62 соби.Сите соби […]

Soleil

5% ПОПУСТ за целосна уплата во месец Мај! Положба:Хотелот Soleil е лоциран на само 300 метри од плажата Ladies Beach и 3км од центарот на градот. Сместување: Во Хотелот Soleil сите соби располагаат со сопствен балкон, сопствена бања (туш или када, тоалет,фен за коса), клима уред (со доплата во месец Јуни и Септември), ТВ, телефон, […]

Tecimen

Положба: Хотелот Tecimen е лоциран во самиот центар на градот Кушадаси. Во близина на хотелот се наоѓаат сите неопходни туристички атракции, маркети, ресторани, барови, банки, продавници за сувенири. Хотелот е оддалечен на 400 метри од градската плажа и на 2.5 километри од плажата Ladies Beach. Сместување: Хотелот Tecimen располага со вкупно 37 соби. Сите соби […]

Ogerim

Положба: Хотелот е лоциран во центарот на градот на 600 метри од Кушадаси марина. Хотелот е оддалечен на 700 метри од светски познатата плажа во Кушадаси Ladies Beach. Сместување: Хотелот е категоризиран со  2* и располага со вкупно 25 соби. Сите соби располагаат со сопствен балкон, сопствена бања (туш, тоалет, фен за коса), ТВ, телефон, […]

Ozcam 2*

Положба:Хотелот Ozcam е лоциран во самиот центар на градот Кушадаси. Во близина на хотелот се наоѓаат сите неопходни туристички атракции, маркети, ресторани, барови, банки, продавници за сувенири. Хотелот е оддалечен на 500 метри од градската плажа и на 2.5 километри од плажата Ladies Beach. Сместување: Хотелот располага со вкупно 25 соби. Сите соби располагаат со сопствен […]