Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Превозник - ЛАСТА А.Д. Београд

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
ЛИЕЖ Среда и Сабота 10:30 6200.00 МКД 9610.00 МКД
БРИСЕЛ Среда и Сабота 10:30 6200.00 МКД 9610.00 МКД
АНТВЕРПЕН Среда и Сабота 10:30 6200.00 МКД 9610.00 МКД

Дадените цени се од Белград

Партнери