Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Хотел
Grand Temizel

Локација:
Саримсакли
Цена на аранжманот:
од 52 €

Хотел
Buyuk Berk

Локација:
Саримсакли
Цена на аранжманот:
од 18 €

Хотел
Grand Milano

Локација:
Саримсакли
Цена на аранжманот:
од 17 €

Хотел
Olivera

Локација:
Саримсакли
Цена на аранжманот:
од 21 €

Хотел
Musho

Локација:
Саримсакли
Цена на аранжманот:
од 22 €

Хотел
Urgenc

Локација:
Саримсакли
Цена на аранжманот:
од 18 €

Партнери