Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Чањ

Локација:
Чањ
Цена на аранжманот:
од 200 €

Суто море

Локација:
Суто море
Цена на аранжманот:
од 155 €

Будва

Локација:
Будва
Цена на аранжманот:
од 168 €

Партнери