Contact Information

Main Office

Telephone: +389 2 3118-263

Bus Station Office

Telephone: +389 2 2402-394

Airport Alexander the Great

Telephone: +389 2 2566-668

More information

SLOVAKIA

Carrier - LASTA A.D Beograd

Destination Departure days Departure time Ticket price One way Ticket price Return 
BRATISLAVA Wednesday and Sunday 12:00 и 08:00 2170.00 МКD 3472.00 МКD

All departures from Belgrade

Превозник ЕУРО ЛИНЕС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет
БРАТИСЛАВА сабота,недела 22 30,08 30 4650,00 ден 8,680,00 ден

Partners