Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Србија

Превозник  -  НИШ ЕКСПРЕС

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Цена на студентски билет во еден правец -повратен
БУЈАНОВАЦ Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 330.00 МКД 560.00 МКД 280.00 МКД  - 480.00 МКД
ВРАЊЕ Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 360.00 МКД 600.00 МКД 300.00 МКД - 510.00 МКД
ВЛАДИЧИН ХАН Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 430.00 МКД 730.00 МКД 360.00 МКД - 610.00 МКД
ЛЕСКОВАЦ Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 490.00 МКД 800.00 МКД 410.00 МКД - 700.00 МКД
НИШ Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 580.00 МКД 1000.00 МКД 490.00 МКД - 830.00 МКД
АЛЕКСИНАЦ Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 650.00 МКД 1100.00 МКД 550.00 МКД - 930.00 МКД
РАЖАЊ Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 710.00 МКД 1210.00 МКД 600.00 МКД - 1020.00 МКД
ПАРАЌИН Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 800.00 МКД 1630.00 МКД 680.00 МКД - 1160.00 МКД
ЌУПРИЈА Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 800.00 МКД 1360.00 МКД 680.00 МКД - 1160.00 МКД
ЈАГОДИНА Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 820.00 МКД 1390.00 МКД 700.00 МКД - 1190.00 МКД
БЕЛГРАД Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 1200.00 МКД 2000.00 МКД 1020.00 МКД - 1730.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје

Превозник АУТОПРЕВОЗ 

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца 4-12 год
ВРАЊЕ секој ден 08 00,14 00 390,00 ден 625,00 ден 195,00/315,00
ЛЕСКОВАЦ секој ден 08 00,14 00 530,00 ден 850,00 ден 265,00/425,00
НИШ секој ден 08 00,14 00 640,00 ден 1025,00 ден 320,00/515,00
КРУШЕВАЦ секој ден 08 00,14 00 920,00 ден 1475,00 ден 460,00/740,00
КРАЉЕВО секој ден 08 00,14 00 1090,00 ден 1750,00 ден 545,00/875,00
ЧАЧАК секој ден 08 00,14 00 1200,00 ДЕН 1920,00 ДЕН 600,00/960,00
ПОЖЕГА секој ден 08 00,14 00 1200,00 ДЕН 1920,00 ДЕН 600,00/960,00
УЖИЦЕ секој ден 08 00,14 00 1280,00 ден 2050,00 ден 640,00/1025,00

Превозник МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
БЕЛГРАД секој ден 23 30 1400,00 ден 2240,00 ден 700,00/1120,00

Превозник ФУДЕКС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет
БЕЛГРАД секој ден 23 59 1400,00 ден 2,240,00 ден

Партнери