Автобуски Превоз

ДУРМО ТУРС

  ШВАЈЦАРИЈА

*СЕКОЈА СРЕДА И САБОТА  ВО 15:30 ч

Град OW RT OW CHD до 11,99 год. RT CHD до 11,99 год. Враќање среда и сабота
ЛУЦЕРН 100 CHF 190 CHF 90 CHF 160 CHF  
БАЗЕЛ 100 CHF 190 CHF 90 CHF 160 CHF  
ОЛТЕН 100 CHF 190 CHF 90 CHF 160 CHF  
БЕРН 100 CHF 190 CHF 90 CHF 160 CHF  
ЛОЗАНО 100 CHF 190 CHF 90 CHF 160 CHF  
ЦИРИХ 100 CHF 190 CHF 90 CHF 160 CHF  
СТ. ГАЛЕН 100 CHF 190 CHF 90 CHF 160 CHF  

 

ЕУРО БУС

ШВАЈЦАРИЈА

*СЕКОЈА СРЕДА И САБОТА ВО 10:30 ч

Град OW RT OW CHD до 9,99 год. RT CHD до 9,99 год. Враќање секој ден
БЕЛИНЗОНА 100 CHF 190 CHF 80 CHF 150 CHF  
ЛУЦЕРН 100 CHF 190 CHF 80 CHF 150 CHF 13:30 ч
ЦИРИХ 100 CHF 190 CHF 80 CHF 150 CHF 11:00 ч
СТ. ГАЛЕН 100 CHF 190 CHF 80 CHF 150 CHF 10:00 ч

**Плаќањето се врши во денари

Имате прашање?

Нашиот тим за продажба е достапен 24-7
да одговори на вашите прашања