Автобуски Превоз

Домино Лине (АЛПАР)

ХРВАТСКА

*СЕКОЈА СРЕДА,ПЕТОК И НЕДЕЛА ВО 21:30 ч

Град OW RT OW CHD до 9,99 год. RT CHD до 9,99 год. Враќање 
ЗАГРЕБ 3720 ден. 6820 ден. 2170 ден. 3720 ден.  21:15 на автобуска станица
РИЈЕКА 4340 ден. 8060 ден. 2790 ден. 4960 ден. 19:15 на автобуска

станица

ПУЛА 4340 ден. 8060 ден. 2790 ден. 4960 ден. 18:00 на автобуска

станица

РОВИЊ 4340 ден. 8060 ден 2790 ден. 4960 ден 17:15 на автобуска

станица

ПОРЕЧ 4340 ден. 8060 ден 2790 ден. 4960 ден 16:00 на автобуска

станица

 

  Напомена враќање од Хрватска Понеделник,Четврток и Сабота

 

 

ХАФЕТ ТУРС

ХРВАТСКА

*СЕКОЈА СРЕДА, ПЕТОК И САБОТА  ВО 13:00 ч

Град OW RT OW CHD до 9,99 год. RT CHD до 9,99 год. Враќање вторник, четврток и сабота
ДУБРОВНИК 3100 ден. 4960 ден. 1860 ден. 3100 ден. 23:00 ч
ПЛОЧЕ 3410 ден. 4960 ден. 2170 ден. 3100 20:45 ч
МАКАРСКА 3410 ден. 4960 ден. 2170 ден. 3100 ден. 19:45 ч
СПЛИТ 3720 ден. 5580 ден. 2170 ден. 3410 ден. 16:30 ч

 

ХАФЕТ ТУРС

ХРВАТСКА

*СЕКОЈ ВТОРНИК ЧЕТВРТОК И НЕДЕЛА  ВО 18:30 ч

Град OW RT OW CHD до 9,99 год. RT CHD до 9,99 год. Враќање вторник, четврток и сабота
СЛАВОНСКИ БРОД 3720 ден. 6820 ден. 2170 ден. 4030 ден. 19:00 ч
ЗАГРЕБ 3720 ден. 6820 ден. 2170 ден. 4030 ден. 17:00 ч
КАРЛОВАЦ 4340 ден. 6820 ден. 2170 ден. 4030 ден. 15:30 ч
РИЈЕКА 4340 ден. 8060 ден. 2790 ден. 4960 ден. 14:30 ч
ПОРЕЧ 4340 ден. 8060 ден. 2790 ден. 4960 ден. 12:30 ч
НОВИ ГРАД 4340 ден. 8060 ден. 2790 ден. 4960 ден. 11:45 ч

Имате прашање?

Нашиот тим за продажба е достапен 24-7
да одговори на вашите прашања