Автобуски Превоз

ЛОНИ ТУРС

БЕЛГИЈА

*СЕКОЈА СРЕДА И САБОТА  ВО 06:00 ч

Град OW RT OW CHD до 9,99 год. RT CHD до 9,99 год. Враќање вторник и петок
АХЕН 6200 ден. 11.160 ден. 4960 ден. 9300 ден. 12:30 ч
ЛЕИЖ 6200 ден. 11.160 ден. 4960 ден. 9300 ден. 12:00 ч
ХУЈ 6200 ден. 11.160 ден. 4960 ден. 9300 ден. 11:00 ч
НАМУР 6200 ден. 11.160 ден. 4960 ден. 9300 ден. 10:00 ч
БРИСЕЛ 6200 ден. 11.160 ден. 4960 ден. 9300 ден. 09:00 ч

 

Имате прашање?

Нашиот тим за продажба е достапен 24-7
да одговори на вашите прашања