Автобуски Превоз

ЕУРО БУС

АВСТРИЈА

*СЕКОЈ ДЕН  ВО 19:30 ч

Град OW RT OW CHD до 9,99 год. RT CHD до 9,99 год. Враќање секој ден 
Виена 4340 ден. 7440 ден. 3100 ден. 5580 ден. 18:00 ч

 

*СЕКОЈА СРЕДА И САБОТА  ВО 19:30 ч

Град OW RT OW CHD до 9,99 год. RT CHD до 9,99 год. Враќање среда и сабота
Ст. Полтен 4340 ден. 7440 ден. 3100 ден. 5580 ден. 16:45 ч
Линц 4340 ден. 7440 ден. 3100 ден. 5580 ден. 15:00 ч
Велс 3430 ден. 7440 ден. 3100 ден. 5580 ден. 14:00 ч
Салзбург 4960 ден. 8060 ден. 3100 ден. 5580 ден. 13:00 ч

 

 


 

Имате прашање?

Нашиот тим за продажба е достапен 24-7
да одговори на вашите прашања