Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Southeastern
Balcan Tour

Southwestern
Balcan Tour

Balcan
Tour

Eastern
Macedonia

Western
Macedonia

Best of
Macedonia

Skopje &
Ohrid Tour

Monastery &
Wine Tour

Партнери