Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Данска

Скопје - Копенхаген - Скопје

Превозник Беса Транс - Тетово
Поаѓање од Скопје секоја сабота во 08.00 часот
Поаѓање од Копенхаген секоја сабота во 07.00 часот
Цена на билет:
Билет во еден правец 4340 ден.
Повратен билет 7440 ден.

 

Шведска

Скопје - Малме - Скопје

Поаѓање од Скопје секоја сабота во 08.00 часот
Поаѓање од Малме секоја сабота во 04.30 часот
Цена на билет:
Билет во еден правец 5580 ден.
Повратен билет 8680 ден.

 

Данска / Шведска

Превозник - ЛАСТА А.Д. Београд

 

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
ЈОНКОПИНГ Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
БОРАС Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
ГЕТЕБОРГ Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
ВАРБЕРГ Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
ХАЛМШТАД Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
КРИСТИАНШТАД Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
МАЛМЕ Сабота 23:00 9114.00 МКД 13578.00 МКД
ЛАНДСКРОНА Сабота 23:00 9114.00 MKD 13578.00 МКД
ХЕЛСИНГБОРГ Сабота 23:00 9114.00 MKD 13578.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје

Партнери