Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Хотел
Miramar

Локација:
Лорет де Мар
Цена на аранжманот:
од 617 €

Хотел
Delamar

Локација:
Лорет де Мар
Цена на аранжманот:
од 616 €

Хотел
Maeva

Локација:
лорет де Мар
Цена на аранжманот:
од 363 €

Хотел
Sun Beach

Локација:
Лорет де Мар
Цена на аранжманот:
од 455 €

Хотел
Don Juan

Локација:
Лорет де Мар
Цена на аранжманот:
од 438 €

Хотел
Armonia

Локација:
Лорет де Мар
Цена на аранжманот:
од 428 €

Хотел
Vila Del Mar

Локација:
Лорет де Мар
Цена на аранжманот:
од 385 €

Партнери