Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Канцеларија Центар

Адреса:
ул. 343 бр.13  (спроти Holiday Inn)
1000 – Скопје МАКЕДОНИЈА
Телефон:
+389 2 3118-263
Телефакс:
+389 2 3238-303
Емаил:
info@vardarexpress.com

Канцеларија Автобуска Станица

Адреса:
Владимир Комаров
(Автобуска Станица)
1000 – Скопје МАКЕДОНИЈА
Телефон:
+389 2 2402-394
Телефон:
+389 2 2402-395
Телефон:
+389 2 2402-396
Емаил:
busoffice@vardarexpress.com

Аеродром Александар Велики

Телефон:
+389 2 2566-668
Емаил:
airportoffice@vardarexpress.com

Партнери