Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Профил на компанијата

Вардар Експрес е основана во 1990 г. Од г-дин Ќамил Колашинац. Со многу вложен труд и посветеност на своите клиенти,  во тоа време станал еден од најпочитуваните превозници и сопственици на туристичка агенција. Од 2000 г. Фирмата продолжува да се развива и напредува благодарение на двајцата синови г-дин Мунир Колашинац и г-дин Елвир Колашинац , кои учејќи од својот татко продолжуваат чесно и посветено да ја развиваат и управуваат истата.

Денес Вардар Експрес е тур оператор како за рецептивен така и за емитивен туризам. Групните патувања ни се специјалност, особено по Балканските земји. Ги раководиме сите аспекти на сервисирање на повеќе дестинациски серијали , инсентив групи , училишни групи – екскурзии , спортски настани и групи. Во изминатите години ниедна програма не ни представуваше потешкотија  да ја  реализираме, а опслужуваме  групи од десет до стотици патници.

Нашата понуда вклучува и изнајмување на автобуси за сите видови на тури – за мали и големи групи , за трансфер или за разглед. Нашио возен парк  е целосно опремен и располага со модерни и удобни возила кои имаат капацитет на седшта од 7 – 57.

Ние сме стручен и професионален  тим кој нуди квалитетен сервис и услуга од самиот почеток до крајот на патувањето ставајќи  посебен акцент на деталите.

Патувајте со нас за незаборавни доживувања …

Партнери