Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Босна и Херцеговина

Превозник  - СТЕП ТУРС

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Дете од 3-12 години
Еден правец - Повратен билет 
МАГЛАЈ Среда и Недела 20:00 3100.00 МКД 5580.00 МКД 1550.00 МКД -2790.00 МКД
САРАЕВО Среда и Недела 20:00 3100.00 МКД 5580.00 МКД 1550.00 МКД -2790.00 МКД
ТУЗЛА Среда и Недела 20:00 3100.00 МКД 5580.00 МКД 1550.00 МКД -2790.00 МКД
ЗЕНИЦА Среда и Недела 20:00 3100.00 МКД 5580.00 МКД 1550.00 МКД -2790.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје
Вторник и Петок во 18:30 ч.

Партнери