Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Хрватска

Превозник - ХАФЕТ ТУРС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
СЛ.БРОД четврток,недела 18 30 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
ЗАГРЕБ четврток,недела 18 30 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
КАРЛОВАЦ четврток,недела 18 30 3100,00ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
РИЈЕКА четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
РОВИЊ четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
ПОРЕЧ четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
НОВИ ГРАД четврток,недела 18 30 3720,00 ден 6,820,00 ден 2170,00/4030,00
ДУБРОВНИК среда,сабота 13 00 3100,00 ден 5,580,00 ден 1860,00/3410,00
ПЛОЧЕ среда,сабота 13 00 3410,00 ден 5,580,00 ден 2170,00/4030,00
МАКАРСКА среда,сабота 13 00 3410,00 ден 5,580,00 ден 2170,00/4030,00
СПЛИТ среда,сабота 13 00 3720,00 ден 6,200,00 ден 2170,00/4030,00

Превозник Домино Лине

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год повратна
ЗАГРЕБ среда,петок и недела   21 30  ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
РИЈЕКА среда,петок и недела   21 30 ч   3720   6820   1860.00/3410.00  
ПУЛА среда,петок и недела   21 30 ч   3720   6820   1860.00/3410.00  
РОВИЊ среда,петок и недела   21 30 ч   3720   6820   1860.00/3410.00  
ПОРЕЧ среда,петок и недела   21 30 ч   3720   6820   1860.00/3410.00  

Партнери