Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Превозник - ЛАСТА А.Д. Београд

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
ЈОНКОПИНГ Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
БОРАС Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
ГЕТЕБОРГ Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
ВАРБЕРГ Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
ХАЛМШТАД Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
КРИСТИАНШТАД Сабота 23:00 9362.00 МКД 13764.00 МКД
МАЛМЕ Сабота 23:00 9114.00 МКД 13578.00 МКД
ЛАНДСКРОНА Сабота 23:00 9114.00 MKD 13578.00 МКД
ХЕЛСИНГБОРГ Сабота 23:00 9114.00 MKD 13578.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје

Партнери