Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Грција

 

Превозник МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

Реалација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет
СОЛУН секој ден 06 00,17 00 1230,00 ден 1840,00 ден

Партнери