Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Германија

Превозник  -  НАСИР ТУРС

Релација  денови на поаѓање Време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 години
МИНХЕН вторник и петок 07 40,14 30 4,340,00 8,060,00 2,480,00/4,340,00
ФРАНКФУРТ вторник и петок 07 40,14 30 6,200,00 11,780,00 3,100,00/5,580,00
КЕЛН вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ЛЕВЕРКУЗЕН вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ВУПЕРТАЛ вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ЕСЕН вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ДОРТМУНД вторник и петок 07 40,14 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
ХАММ вторник и петок 07 40,14 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
БИЛЕФЕЛД вторник и петок 07 40,14 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
ПАСАУ вто/сре/пет/саб 10 30 4,960,00 8,680,00 2,480,00/4,340,00
РЕГЕНЗБУРГ вто/сре/пет/саб 10 30 5,580,00 9,920,00 2,790,00/4,960,00
ВИЗБУРГ среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ФУЛДА среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
КИРХЕМ среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
КАСЕЛ среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ГОТИНГЕН среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
БЕРЛИН вторник и петок 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ХАНОВЕР среда/сабота 10 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
ХАМБУРГ вто/сре/пет/саб 10 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00

Превозник  - БАШКИМ ТОУРС

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец  Цена на повратен билет Дете до 4 години
Еден правец - Повратен билет 
Дете  до 12 години
Еден правец - Повратен билет 
БОХУМ Среда и Сабота 8:00 8370.00 МКД 13950.00 МКД 4340.00 МКД - 6820.00 МКД 6200.00 МКД - 10540.00 МКД
БОН Среда и Сабота 8:00 7440.00 МКД 13640.00 МКД 3720.00 МКД  - 6820.00 МКД 5580.00 МКД - 9300.00 МКД
ДОРТМУНД Среда и Сабота 8:00 8370.00 МКД 13950.00 МКД 4340.00 МКД  - 6820.00 МКД 6200.00 МКД - 10540.00 МКД
ДУИЗБУРГ Среда и Сабота 8:00 7440.00 МКД 13640.00 МКД 3720.00 МКД - 6820.00 МКД 5580.00 МКД - 9300.00 МКД
ДИЗЕЛДОРФ Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД
ЕСЕН Среда и Сабота 8:00 8370.00 МКД 13950.00 МКД 4340.00 МКД  - 6820.00 МКД 6200.00 МКД - 10540.00 МКД
ФРАНКФУРТ Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 4960.00 МКД - 8680.00 МКД
КАРЛСРУЕ Среда и Сабота 8:00 6510.00 МКД 11780.00 МКД 3100.00 МКД  - 5580.00 МКД 4340.00 МКД - 7440.00 МКД
ЛЕВЕРКУЗЕН Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД
МАНХАЈМ Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 4960.00 МКД - 8680.00 МКД
МИНХЕН Среда и Сабота 8:00 5580.00 МКД 9920.00 МКД 2790.00 МКД  - 4960.00 МКД 4340.00 МКД - 7440.00 МКД
ШТУТГАРД Среда и Сабота 8:00 6200.00 МКД 11160.00 МКД 3100.00 МКД  - 5580.00 МКД 4340.00 МКД - 7440.00 МКД
УЛМ Среда и Сабота 8:00 6200.00 МКД 11160.00 МКД 3100.00 МКД - 5580.00 МКД 4340.00 МКД - 7440.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје
Враќање  во Среда и Сабота од Дортмунд  во 04:00 ч.

Превозник  -  ЕУРО БУС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 12 год
МИНХЕН понеделник, петок 09 00 4340,00 ден 7,440,00 ден 2170,00/3720,00
УЛМ понеделник, петок 09 00 4960,00 ден 8,060,00 ден 2480,00/4030,00
ШТУДГАРД понеделник, петок 09 00 5270,00 ден 8,060,00 ден 2635,00/4030,00
ПФОРЗХЕИМ понеделник, петок 09 00 5580,00 ден 8,370,00 ден 2790,00/4185,00
КАРЛСРУЕ понеделник, петок 09 00 5580,00 ден 8,370,00 ден 2790,00/4185,00
МАНХАЈМ понеделник, петок 09 00 5890,00 ден 8,680,00 ден 2945,00/4340,00
ФРАНКФУРТ понеделник, петок 09 00 5890,00 ден 8,680,00 ден 2945,00/4340,00
БОН понеделник, петок 09 00 6200,00 ден 10,540,00 ден 3100,00/5270,00
КЕЛН понеделник, петок 09 00 6200,00 ден 10,540,00 ден 3100,00/5270,00
ДИЗЕЛДОРФ понеделник, петок 09 00 6200,00 ден 10,540,00 ден 3100,00/5270,00
ДУИЗБУРГ понеделник, петок 09 00 6510,00 ден 10,540,00 ден 3255,00/5270,00
ЕСЕН понеделник, петок 09 00 6510,00 ден 10,540,00 ден 3255,00/5270,00
БОХУМ понеделник, петок 09 00 6510,00 ден 10,540,00 ден 3255,00/5270,00
ДОРТМУНД понеделник, петок 09 00 6820,00 ден 10,850,00 ден 3410,00/5425,00

Сите поаѓања се од Скопје

Превозник  - РАСИМ ТУРИЗАМ

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
НИРНБЕРГ Среда и Сабота 7:45 4960.00 МКД 9300.00 МКД
ВИЗБУРГ Среда и Сабота 7:45 4960.00 МКД 9300.00 МКД
ОФЕНБАХ Среда и Сабота 7:45 4960.00 МКД 9300.00 МКД
ЛЕВЕРКУЗЕН Среда и Сабота 7:45 5580.00 МКД 10560.00 МКД
ДИЗЕЛДОРФ Среда и Сабота 7:45 5580.00 МКД 10560.00 МКД
ШТУТГАРД Среда и Сабота 11:30 6200.00 МКД 11160.00 МКД
РОЗЕНХАЈМ Среда и Сабота 11:30 4340.00 МКД 8060.00 МКД
МИНХЕН Среда и Сабота 11:30 4650.00 МКД 8680.00 МКД
АУГСБУРГ Среда и Сабота 11:30 5270.00 МКД 9300.00 МКД
ЛУДВИГСХАФЕН Среда и Сабота 11:30 6200.00 МКД 11160.00 МКД
МАЈНЦ Среда и Сабота 11:30 6820.00 МКД 11780.00 МКД
ВИЗБАДЕН Среда и Сабота 11:30 6820.00 МКД 11780.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје

Превозник МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

Релација    денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет
во еден правец
цена на повратен билет
ИНГЛОШТАТ недела 10 30 5600,00 ден 9,900,00 ден
МИНХЕН среда сабота 10 30 5600,00 ден 9,900,00 ден
НИРНБЕРГ недела 10 30 5900,00 ден 11,200,00 ден
ШТУДГАРД среда сабота 10 30 6200,00 ден 11,200,00 ден
КАРЛСРУЕ среда сабота 10 30 6500,00 ден 11,800,00 ден
МАНХАЈМ среда сабота 10 30 6800,00 ден 12,400,00 ден
ФРАНКФУРТ среда,сабота недела 10 30 6800,00 ден 12,400,00 ден
КЕЛН среда,сабота недела 10 30 7450,00 ден 13,000,00 ден
ДУИЗБУРГ среда,сабота недела 10 30 7450,00 ден 13,650,00 ден
ДИЗЕЛДОРФ среда,сабота недела 10 30 7450,00 ден 13,650,00 ден
ЕСЕН среда,сабота недела 10 30 8400,00 ден 13,950,00 ден
БОХУМ среда,сабота недела 10 30 8400,00 ден 13,950,00 ден
ДОРТМУНД среда,сабота недела 10 30 8400,00 ден 13,950,00 ден

Партнери