Contact Information

Main Office

Telephone: +389 2 3118-263

Bus Station Office

Telephone: +389 2 2402-394

Airport Alexander the Great

Telephone: +389 2 2566-668

More information

GERMANY

Carrier - NASIR TOURS

Релација  денови на поаѓање Време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 години
МИНХЕН вторник и петок 07 40,14 30 4,340,00 8,060,00 2,480,00/4,340,00
ФРАНКФУРТ вторник и петок 07 40,14 30 6,200,00 11,780,00 3,100,00/5,580,00
КЕЛН вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ЛЕВЕРКУЗЕН вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ВУПЕРТАЛ вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ЕСЕН вторник и петок 07 40,14 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ДОРТМУНД вторник и петок 07 40,14 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
ХАММ вторник и петок 07 40,14 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
БИЛЕФЕЛД вторник и петок 07 40,14 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
ПАСАУ вто/сре/пет/саб 10 30 4,960,00 8,680,00 2,480,00/4,340,00
РЕГЕНЗБУРГ вто/сре/пет/саб 10 30 5,580,00 9,920,00 2,790,00/4,960,00
ВИЗБУРГ среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ФУЛДА среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
КИРХЕМ среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
КАСЕЛ среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ГОТИНГЕН среда/сабота 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
БЕРЛИН вторник и петок 10 30 6,820,00 12,400,00 3,410,00/6,200,00
ХАНОВЕР среда/сабота 10 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00
ХАМБУРГ вто/сре/пет/саб 10 30 7,440,00 13,640,00 3,720,00/6,820,00

Carrier - Bashkim Tours

Destination Departure days Departure time Ticket price One way Ticket price Return  Child up to 4 years
One way - Return 
Child up to 12 years
One way - Return 
BOCHUM Wednesday and Saturday 8:00 8370.00 МКD 13 950.00 МКD 4340.00 МКD - 6820.00 МКD 6200.00 МКD - 10 540.00 МКD
BONN Wednesday and Saturday 8:00 7440.00 МКD 13 640.00 МКD 3720.00 МКD - 6820.00 МКD 5580.00 МКD - 9300.00 МКD
DORTMUND Wednesday and Saturday 8:00 8370.00 МКD 13 950.00 МКD 4340.00 МКD - 6820.00 МКD 6200.00 МКD - 10 540.00 МКD
DUISBURG  Wednesday and Saturday 8:00 7440.00 МКD 13 640.00 МКD 3720.00 МКD - 6820.00 МКD 5580.00 МКD - 9300.00 МКD
DUSSELDORF Wednesday and Saturday 8:00 6820.00 МКD 12 400.00 МКD 3410.00 МКD - 6200.00 МКD 3410.00 МКD - 6200.00 МКD
ESEN Wednesday and Saturday 8:00 8370.00 МКD 13 950.00 МКD 4340.00 МКD - 6820.00 МКD 6200.00 МКD - 10 540.00 МКD
FRANKFURT Wednesday and Saturday 8:00 6820.00 МКD 12 400.00 МКD 3410.00 МКD - 6200.00 МКD 4960.00 МКD - 8680.00 МКD
KARLSRUHE  Wednesday and Saturday 8:00 6510.00 МКD 11 780.00 МКD 3100.00 МКD - 5580.00 МКD 4340.00 МКD - 7440.00 МКD
LEVERKUSEN Wednesday and Saturday 8:00 6820.00 МКD 12 400.00 МКD 3410.00 МКD - 6200.00 МКD 3410.00 МКD - 6200.00 МКD
MANNHEIM Wednesday and Saturday 8:00 6820.00 МКD 12 400.00 МКD 3410.00 МКD - 6200.00 МКD 4960.00 МКD - 8680.00 МКD
MUNICH Wednesday and Saturday 8:00 5580.00 МКD 9920.00 МКD 2790.00 МКD - 4960.00 МКD 4340.00 МКD - 7440.00 МКD
STUTTGART Wednesday and Saturday 8:00 6200.00 МКD 11 160.00 МКD 3100.00 МКD - 5580.00 МКD 4340.00 МКD - 7440.00 МКD
ULM Wednesday and Saturday 8:00 6200.00 МКD 11 160.00 МКD 3100.00 МКD - 5580.00 МКD 4340.00 МКD - 7440.00 МКD

All departures from Skopje
Return on Wednesdays and Saturdays from Dortmund at 04:00 AM.

Carrier - EURO BUS

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 12 год
МИНХЕН петок 09 00 4340,00 ден 7,440,00 ден 2170,00/3720,00
УЛМ петок 09 00 4960,00 ден 8,060,00 ден 2480,00/4030,00
ШТУДГАРД петок 09 00 5270,00 ден 8,060,00 ден 2635,00/4030,00
ПФОРЗХЕИМ петок 09 00 5580,00 ден 8,370,00 ден 2790,00/4185,00
КАРЛСРУЕ петок 09 00 5580,00 ден 8,370,00 ден 2790,00/4185,00
МАНХАЈМ петок 09 00 5890,00 ден 8,680,00 ден 2945,00/4340,00
ФРАНКФУРТ петок 09 00 5890,00 ден 8,680,00 ден 2945,00/4340,00
БОН петок 09 00 6200,00 ден 10,540,00 ден 3100,00/5270,00
КЕЛН петок 09 00 6200,00 ден 10,540,00 ден 3100,00/5270,00
ДИЗЕЛДОРФ петок 09 00 6200,00 ден 10,540,00 ден 3100,00/5270,00
ДУИЗБУРГ петок 09 00 6510,00 ден 10,540,00 ден 3255,00/5270,00
ЕСЕН петок 09 00 6510,00 ден 10,540,00 ден 3255,00/5270,00
БОХУМ петок 09 00 6510,00 ден 10,540,00 ден 3255,00/5270,00
ДОРТМУНД петок 09 00 6820,00 ден 10,850,00 ден 3410,00/5425,00

All departures from Skopje

Carrier - Rasim Tourism

Destination Departure days Departure time Ticket price One way Ticket price Return  Child up to 12 years
One way - Return 
NUREMBERG Wednesday and Saturday 7:45 4960.00 МКD 9300.00 МКD /
VIZBURG Wednesday and Saturday 7:45 4960.00 МКD 9300.00 МКD /
OFFENBACH Wednesday and Saturday 7:45 4960.00 МКD 9300.00 МКD /
LEVERKUZEN Wednesday and Saturday 7:45 5580.00 МКD 10 560.00 МКD /
DUSSELDORF Wednesday and Saturday 7:45 5580.00 МКD 11 560.00 МКD /
STUTTGART Wednesday and Saturday 11:30 6200.00 МКD 11 160.00 МКD /
ROZENHAJM Wednesday and Saturday 11:30 4340.00 МКD 8060.00 МКD /
MUNICH Wednesday and Saturday 11:30 4650.00 МКD 8680.00 МКD /
AUGSBURG Wednesday and Saturday 11:30 5270.00 МКD 9300.00 МКD /
LUDWIGDHAFEN  Wednesday and Saturday 11:30 6200.00 МКD 11 160.00 МКD /
MAINZ Wednesday and Saturday 11:30 6820.00 МКD 11 780.00 МКD /
WIESBADEN Wednesday and Saturday 11:30 6820.00 МКD 11 780.00 МКD /

All departures from Skopje

Превозник МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

Релација    денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет
во еден правец
цена на повратен билет
ИНГЛОШТАТ недела 10 30 5600,00 ден 9,900,00 ден
МИНХЕН среда сабота 10 30 5600,00 ден 9,900,00 ден
НИРНБЕРГ недела 10 30 5900,00 ден 11,200,00 ден
ШТУДГАРД среда сабота 10 30 6200,00 ден 11,200,00 ден
КАРЛСРУЕ среда сабота 10 30 6500,00 ден 11,800,00 ден
МАНХАЈМ среда сабота 10 30 6800,00 ден 12,400,00 ден
ФРАНКФУРТ среда,сабота недела 10 30 6800,00 ден 12,400,00 ден
КЕЛН среда,сабота недела 10 30 7450,00 ден 13,000,00 ден
ДУИЗБУРГ среда,сабота недела 10 30 7450,00 ден 13,650,00 ден
ДИЗЕЛДОРФ среда,сабота недела 10 30 7450,00 ден 13,650,00 ден
ЕСЕН среда,сабота недела 10 30 8400,00 ден 13,950,00 ден
БОХУМ среда,сабота недела 10 30 8400,00 ден 13,950,00 ден
ДОРТМУНД среда,сабота недела 10 30 8400,00 ден 13,950,00 ден

Partners