Contact Information

Main Office

Telephone: +389 2 3118-263

Bus Station Office

Telephone: +389 2 2402-394

Airport Alexander the Great

Telephone: +389 2 2566-668

More information

Carrier - EURO BUS

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на поватен билет
ЛУЦЕРН среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ЦИРИХ среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
СТ ГАЛЕН среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
БЕРН среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ЛОЗАНА среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ВЕВЕ среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF

Partners