Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Превозник - ЕУРО БУС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на поватен билет
ЛУЦЕРН понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ЦИРИХ понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
СТ ГАЛЕН понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
БЕРН понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ЛОЗАНА понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF
ВЕВЕ понеделник,среда,сабота 09 30 100 CHF 190 CHF

Партнери