Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Австрија

Превозник  - РАСИМ ТУРИЗАМ

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
ГРАЦ Среда и Сабота 11:30 3100.00 МКД 5580.00 МКД
САЛЦБУРГ Среда и Сабота 11:30 4030.00 МКД 7440.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје

Превозник ЕУРО БУС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет
ВИЕНА понеделник, среда, четвр, сабота, недела 19 15, 08 00 3720,00 ден 6,820,00 ден
СТ ПОЛТЕН понеделник, среда ,сабота 19 15 3720,00 ден 6,820,00 ден
ЛИНЦ понеделник, среда ,сабота 19 15 3720,00 ден 6,820,00 ден
БЕЛС понеделник, среда ,сабота 19 15 3720,00 ден 6,820,00 ден
САЛЗБРГ понеделник, среда ,сабота 19 15 4030,00 ден 7,440,00 ден

Партнери