Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Словенија - Италија

Превозник ХАК БУС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
ТРСТ среда и сабота   14 00 ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
ПОРТУГУАРО среда и сабота   14 00 Ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
МЕСТРЕ среда и сабота   14 00 Ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
ПАДОВА среда и сабота   14 00 Ч   3100   5580   1550.00/2790.00  
ВИЧЕНЦА среда и сабота   14 00 Ч   3720   6200   1860.00/3100.00  
ВЕРОНА среда и сабота   14 00 Ч   3720   6200   1860.00/3100.00  
ДЕСЕНЗАНО среда и сабота   14 00 Ч   3720   6200   1860.00/3100.00  
МАНТОВА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
МОДЕНА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
РЕГИО ЕМИЛИЈА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
ПАРМА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
ПИАЧЕНЦА среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
БРЕША среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
БЕРГАМО среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
МИЛАНО среда и сабота   14 00 Ч   4340   8060   2170.00/4030.00  
АЛЕКСАНДРИЈА среда и сабота   14 00 Ч   4960   9300   2480.00/4650.00  
ЏЕНОВА среда и сабота   14 00 Ч   4960   9300   2480.00/4650.00  
Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 години
БОЛОЊА  среда и сабота 10 00 4,340,00 8,060,00 2,170,00/4,340,00
ФИРЕНЦА среда и сабота 10 00 5,580,00 10,540,00 2,790,00/5,580,00
АРЕЗО среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ПЕРУЏА среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ПОНТЕ ДИ ФЕРО среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ФОЛИГНО среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
СПОЛЕТО среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ТЕРНИ среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
РИЕТИ среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00
ПИЗОЛИ среда и сабота 10 00 6,200,00 11,780,00 3,100,00/6,200,00

Превозник ЕУРО ТУРИСТ

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 години
ПАДОВА понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
БОЛОЊА понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
ФОРЛИ понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
РИМИНИ понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
ПЕЗАРО понеделник, вторник и сабота 21 00 4,960,00 9,300,00 2,480,00/4,650,00
АНКОНА понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
ФАБРИАНО понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
ЧИНТА НОВА понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
ПЕСКАРА понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
АВЕЗАНО понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00
РОМА понеделник, вторник и сабота 21 00 6,200,00 11,160,00 3,100,00/5,580,00

Превозник  - РАДИКА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Дете до 4 години
Еден правец - Повратен билет 
Дете  до 12 години
Еден правец - Повратен билет 
ЉУБЉАНА Секој ден 15:30 3100.00 МКД 5580.00 МКД 2480.00 МКД - 4650.00 МКД 2480.00 МКД - 4650.00 МКД
МЕСТРЕ Секој ден 15:30 3100.00 МКД 6200.00 МКД 2480.00 МКД - 4650.00 МКД 2480.00 МКД - 4650.00 МКД
СЕЖАНА Секој ден 15:30 3100.00 МКД 74400.00 МКД 2790.00 МКД - 4960.00 МКД 2790.00 МКД - 4960.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје
Враќање секој ден во 15:30 ч. од Љубљана

Партнери