Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Копаоник

Апартмани
Mujen Lux ****

Цени на аранжманот:
од 43 €

Партнери