Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Будва

Нова Година 2018

Цена на аранжманот:
4200 ден.

Дубровник

Нова Година 2018

Цена на аранжманот:
8990 ден.

Партнери