Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

St. George & Spa

St George & Spa Hotel е лукзузен и модерен 4* хотел, на само 600м од гондолата и 1000м од центарот на Банско. Хотелот располага со апартмани и студија кои се опремени со wifi, сателитска, модерни тоалети, додека апартманите располагаат и со чајна кујна. Еден од најголемите базени во Банско се наоѓа баш во овој хотел, спа ценарот, теретаната, џакузито се бесплатни за користење. 

Цените се изразени по СОБА на ДЕН на база Полупансион
Цените се изразени во еур, плаќање исклучиво во денарска противвредност од 62мкд.
20% Попуст за резервации направени до 30.09.2017, за период на престој од 01.12-05.04.2018, со целосна уплата до 05.10.2017
15% Попуст за резервации направени до 31.10.2017, за период на престој од 01.12-05.04.2018, со целосна уплата до 05.11.2017
10% Попуст за резервации направени до 30.11.2017, за период на престој од 01.12-05.04.2018, со целосна уплата до 05.12.2017

ST. GEORGE SKI & SPA / 4* / BANSKO

ПОЛУПАНСИОН

A
01.12.2017
20.12.2017

B
21.12.2017
27.12.2017

C
28.12.2017
02.01.2018

D
03.01.2018
10.01.2018

B
11.01.2018
03.02.2018

D
04.02.2018
11.02.2018

B
12.02.2018
05.03.2018

A
06.03.2018
05.04.2018

E
06.04.2018
09.04.2018

A
10.04.2018
30.04.2018

STANDART FIRST FLOOR

ДВОКРЕВЕТНА СТАНДАРД СОБА НА 1ВИ СПРАТ

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

2 Возрасни лица

44

53

110

66

53

66

53

44

/

44

1 Возрасно лице

31

37

77

46

37

46

37

31

/

31

1 Возр +1 Дете (0-1,99)

31

37

77

46

37

46

37

31

/

31

1 Возр +1 Дете (2-11,99)

37

45

94

56

45

56

45

37

/

37

STANDART

ДВОКРЕВЕТНА СТАНДАРД СОБА

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

2 Возрасни лица

46

55

112

68

55

68

55

46

/

46

1 Возрасно лице

32

39

79

48

39

48

39

32

/

32

1 Возр +1 Дете (0-1,99)

32

39

79

48

39

48

39

32

/

32

1 Возр +1 Дете (2-11,99)

39

47

95

58

47

58

47

39

/

39

STUDIO FIRST FLOOR

СТУДИО НА 1ВИ СПРАТ

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1 Возрасно лице

34

40

82

51

40

51

40

34

/

34

2 Возрасни лица

48

57

118

73

57

73

57

48

/

48

1 Возр +1 Дете (0-1,99)

34

40

82

51

40

51

40

34

/

34

1 Возр +2 Деца (0-1,99) (0-1,99)

34

40

82

51

40

51

40

34

/

34

2 Возр +1 Дете (0-1,99)

48

57

118

73

57

73

57

48

/

48

2 Возр +1 Дете (2-11,99)

61

72

147

91

72

91

72

61

/

61

STUDIO

СТУДИО

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

1 Возрасно лице

35

42

84

52

42

52

42

35

/

35

2 Возрасни лица

51

59

120

75

59

75

59

51

/

51

1 Возр +1 Дете (0-1,99)

35

42

84

52

42

52

42

35

/

35

1 Возр +2 Деца (0-1,99) (0-1,99)

35

42

84

52

42

52

42

35

/

35

2 Возр +1 Дете (0-1,99)

51

59

120

75

59

75

59

51

/

51

2 Возр +1 Дете (2-11,99)

63

74

150

94

74

94

74

63

/

63

ONE BEDROOM FIRST FLOOR

1 СПАЛЕН АПАРТМАН НА 1ВИ СПАРТ

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

2 Возрасни лица

53

66

125

79

66

79

66

53

/

53

2+1 возр лица на екстра легло

71

89

169

107

89

107

89

71

/

71

2+2 возр лица на екстра легло

90

112

213

135

112

135

112

90

/

90

2 Возр +1 Дете (0-1,99)

53

66

125

79

66

79

66

53

/

53

2 Возр +1 Дете (2-11,99)

66

83

157

99

83

99

83

66

/

66

2 Возр +2 Деца(0-1,99) (0-1,99)

53

66

125

79

66

79

66

53

/

53

2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99)

66

83

157

99

83

99

83

66

/

66

2 Возр +2 Деца (2-11,99)(2-11,99)

75

91

166

108

91

108

91

75

/

75

3 Возр +1 дете (0-1,99)

71

89

169

107

89

107

89

71

/

71

3 Возр +1 Дете (2-11,99)

84

106

201

127

106

127

106

84

/

84

1-BED ROOM APARTAMENT

ЕДНО СПАЛЕН АПАРТМАН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

2 Возрасни лица

55

70

129

84

70

84

70

55

/

55

2+1 возр лица на екстра легло

74

95

174

113

95

113

95

74

/

74

2+2 возр лица на екстра легло

94

120

219

142

120

142

120

94

/

94

2 Возр +1 Дете (0-1,99)

55

70

129

84

70

84

70

55

/

55

2 Возр +1 Дете (2-11,99)

69

88

161

105

88

105

88

69

/

69

2 Возр +2 Деца(0-1,99) (0-1,99)

55

70

129

84

70

84

70

55

/

55

2 Возр +2 Деца (0-1,99) (2-11,99)

69

88

161

105

88

105

88

69

/

69

2 Возр +2 Деца (2-11,99)(2-11,99)

78

97

170

113

97

113

97

78

/

78

3 Возр +1 дете (0-1,99)

74

95

174

113

95

113

95

74

/

74

3 Возр +1 Дете (2-11,99)

88

113

206

134

113

134

113

88

/

88

TWO BEDROOM FIRST FLOOR

2 СПАЛЕН АПАРТМАН НА 1ВИ СПАРТ

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

4 Возрасни лица

88

105

204

138

105

138

105

88

/

88

4+1 возр лице на екстра лег

103

123

239

162

123

162

123

103

/

103

4+2 возр лица на екстра лег

119

141

275

186

141

186

141

119

/

119

4 Возр +1 Дете (0-1,99)

88

105

204

138

105

138

105

88

/

88

4 Возр +1 Дете (2-11,99)

99

118

229

155

118

155

118

99

/

99

4 Возр +2 Деца (0-1,99)(0-1,99)

88

105

204

138

105

138

105

88

/

88

4 Возр +2Деца(0-1,99) (2-11,99)

99

118

229

155

118

155

118

99

/

99

4 Возр +2 Деца (2-11,99) (2-11,99)

108

126

238

163

126

163

126

108

/

108

5 Возр +1 Дете (0-1,99)

103

123

239

162

123

162

123

103

/

103

5 Возр +1 Дете (2-11,99)

114

136

265

179

136

179

136

114

/

114

2-BED ROOM APARTMENT

ДВОСПАЛЕН АПАРТМАН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

4 Возрасни лица

99

110

215

143

110

143

110

99

/

99

4+1 возр лице на екстра лег

116

129

252

168

129

168

129

116

/

116

4+2 возр лица на екстра лег

134

149

290

193

149

193

149

134

/

134

4 Возр +1 Дете (0-1,99)

99

110

215

143

110

143

110

99

/

99

4 Возр +1 Дете (2-11,99)

111

124

241

161

124

161

124

111

/

111

4 Возр +2 Деца (0-1,99)(0-1,99)

99

110

215

143

110

143

110

99

/

99

4 Возр +2Деца(0-1,99) (2-11,99)

111

124

241

161

124

161

124

111

/

111

4 Возр +2 Деца(2-11,99)(2-11,99)

120

133

250

170

133

170

133

120

/

120

5 Возр +1 Дете (0-1,99)

116

129

252

168

129

168

129

116

/

116

5 Возр +1 Дете (2-11,99)

129

143

279

186

143

186

143

129

/

129

RELEASE DAYS

5//5

7//7

28

10//10

7//7

10//10

7//7

5//5

10//10

5//5


ГЕНЕРАЛНИ ПОДАТОЦИ

 • Во цените е вклучено: базен, сауна, парна бања, џакузи, арома сауна, Wi-fi, паркинг, трансфер до гондолата, детски клуб, во текот на вечерата - вода, безалкохолен пијалок и џус од автомат, локално пиво и вино!
 • Полупансионот не се служи на 31.12. гостите имаат ручек на 01.01.2018
 • Резервациите за Новогодишниот и Божиќниот период се прават со 100% уплата веднаш. 
 • Baby cot - бесплатно
 • Периодот од 08.12-09.12.2017 е стопиран за продажба. Во овој период неможеме да ви потврдиме резервација.  • Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур - за престој од 3 ноќевања па нагоре
 • Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 2еур - зa престој од 1-2 ноќевања
 • Задолжителна услужна такса по лице за целиот престој од 3еур, дете од 2-11,99год 1,5еур. 
 • Дете од 0-1,99год - не плаќа такси ниту услужна такса.

ДОПЛАТИ

ПЕРИОД НА ПРОДАЖБА

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

ВОЗР

ДЕТЕ

ГОД ОД

ДО

ЦЕНА

Новогод.вечера(задолжителна)

04.07.2017

31.12.2017

31.12.2017

31.12.2017

70 EUR

2

12,99

40 EUR

Божиќ.вечера (незадолжителна)

04.07.2017

25.12.2017

25.12.2017

25.12.2017

35 EUR

6

12,99

22.5 EUR

МИНИМУМ ПРЕСТОЈ

ОД

ДО

5

28.12.2017

02.01.2018

Период на престој од

До

Политика на отказ и No show

01.12.2017

20.12.2017

Отказ од 5 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали

21.12.2017

27.12.2017

Отказ од 7 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали

28.12.2017

02.01.2018

Отказ од 24 до 50 дена пред пристигање, без пенали, доцен отказ 100% пенали

03.01.2018

15.01.2018

Отказ од 10 до 50 дена пред пристигање, без пенали, доцен отказ, 3 ноќевања пенали

16.01.2018

26.01.2017

Отказ од 7 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали

27.01.2017

06.02.2018

Отказ од 10 до 50 дена пред пристигање, без пенали, доцен отказ, 3 ноќевања пенали

07.02.2018

07.03.2018

Отказ од 7 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали

08.03.2018

13.04.2018

Отказ од 5 до 50 пред пристигање, без пенали, доцен отказ 2 ноќевање пенали


ОСТАНАТИ УСЛОВИ И ПОПУСТИ

 • попустите не може да се комбинираат,
 • Во соба е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет  
 • Препорачуваме патничко осигурување (информации во агенцијата),
 • Важат Општите услови на СКТМ и ТА “ВАРДАР ЕКСПРЕС“.

Партнери