Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Astera

Банско

Цена на аранжманот:
од 36€

Casa Carina

Банско

Цена на аранжманот:
од 23€

Regnum

Банско

Цена на аранжманот:
од 39€

Zara & Spa

Банско

Цена на аранжманот:
од 23€

St. George

Банско

Цена на аранжманот:
од 22€

Партнери