Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Турција

Превозник - Вардар Експрес

РЕДОВЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

РЕЛАЦИЈА

Цена на повратен билет

Цена на билет во еден правец

Час

СКОПЈЕ-САРАМСАКЛИ-СКОПЈЕ

80

60

10:00

СКОПЈЕ-ДИКИЛИ-СКОПЈЕ

80

60

10:00

СКОПЈЕ-КУШАДАСИ-СКОПЈЕ

80

60

10:00

ДЕЦА ДО 10 ГОДИНИ

60

40

10:00

ДИРЕКТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ТРАНЗИТ НИЗ ГРЦИЈА
ТЕРМИНИ ОД СКОПЈЕ:

ЈУНИ

01; 05; 10; 15; 20; 25; 30

ЈУЛИ

05; 10; 15; 20; 25; 30

АВГУСТ

04; 09; 14; 19; 24; 29

СЕПТЕМВРИ

03; 08; 13; 18; 23; 28

НАПОМЕНА:
КАРТИТЕ СЕ СО ФИКСЕН ДАТУМ НА ОДЕЊЕ И ВРАЌАЊЕ

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕВРА, ПЛАЌAЊEТО СЕ ВРШИ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИBВРЕДНОСТ, ЗА ПРЕВОЗОТ ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ.

РЕДОВНА АВТОБУСКА ЛИНИЈА СЕКОЈ ДЕН:
СКОПЈЕ-АЕРОДРОМ АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ-СКОПЈЕ
ЦЕНА НА БИЛЕТОТ 150,00 денари во еден правец.

Партнери