Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Temsa
Safari

Седишта
33+2
Боја
Бела

Neoplan
Tourliner

Седишта
51+2
Боја
Сина

Mercedes
Vito

Седишта
8+1
Боја
Бела

Mercedes
Sprinter

Седишта
20+1
Боја
Бела

Man
Lions Coach

Седишта
57+2
Боја
Сива

Man
Lions Coach

Седишта
49+2
Боја
Сина

Man
Lions Coach

Седишта
55+2
Боја
Сива

Man
Lions Coach

Седишта
49+2
Боја
Сива

Man
Fortuna

Седишта:
46+2
Боја:
Црвена

BMC

Седишта
35+2
Боја
Бела

Man
Lions Coach

Седишта
48
Боја
Бела


Man
Lions Coach

Седишта
48
Боја
Бела

Партнери