Contact Information

Main Office

Telephone: +389 2 3118-263

Bus Station Office

Telephone: +389 2 2402-394

Airport Alexander the Great

Telephone: +389 2 2566-668

More information

BULGARIA

Carrier - МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет цена на повратен билет
ЌУСТЕНДЕИЛ секој ден 07 00,17 30,23 59 930,00 ден 1550,00 ден
СОФИЈА секој ден 07 00,17 30,23 59 990,00 ден 1800,00 ден

Превозник БИСЕР ПРОМ

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 12 год повратна
СОНЧЕВ БРЕГ секој втор ден 21 00 1860,00 ден 2790,00 ден 1860,00 ден
НЕСЕБАР секој втор ден 21 00 1860,00 ден 2790,00 ден 1860,00 ден
ПОМОРИЕ секој втор ден 21 00 1860,00 ден 2790,00 ден 1860,00 ден
БУРГАС секој втор ден 21 00 1860,00 ден 2790,00 ден 1860,00 ден
СОЗООЛ секој втор ден 21 00 2790,00 ден 3410,00 ден 2790,00 ден
ВЕЛИНГРАД секој пети ден 22 00 1200,00 ден 1500,00 ден 1200,00 ден

Partners