Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Бугарија

Превозник - МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет цена на повратен билет
ЌУСТЕНДЕИЛ секој ден 07 00,17 30,23 59 930,00 ден 1550,00 ден
СОФИЈА секој ден 07 00,17 30,23 59 990,00 ден 1800,00 ден

Превозник БИСЕР ПРОМ

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 12 год повратна
СОНЧЕВ БРЕГ секој втор ден 21 00 1860,00 ден 2790,00 ден 1860,00 ден
НЕСЕБАР секој втор ден 21 00 1860,00 ден 2790,00 ден 1860,00 ден
ПОМОРИЕ секој втор ден 21 00 1860,00 ден 2790,00 ден 1860,00 ден
БУРГАС секој втор ден 21 00 1860,00 ден 2790,00 ден 1860,00 ден
СОЗООЛ секој втор ден 21 00 2790,00 ден 3410,00 ден 2790,00 ден
ВЕЛИНГРАД секој пети ден 22 00 1200,00 ден 1500,00 ден 1200,00 ден

Партнери