Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Словачка

Превозник - ЛАСТА А.Д. Београд

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
БРАТИСЛАВА Среда и Недела  12:00 и 08:00 2170.00 МКД 3472.00 МКД

Дадените цени се од Белград

Превозник ЕУРО ЛИНЕС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет
БРАТИСЛАВА сабота,недела 22 30,08 30 4650,00 ден 8,680,00 ден

Партнери