Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Франција

Превозник - ЛАСТА А.Д. Београд

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање Еден правец Повратен билет
Strazburg Понед/среда/петок 10:45 6138.00 MKД 8680.00 MKД
Orleans Понед/среда/петок 10:45 7998.00 MKД 11408.00 MKД
Tours Понед/среда/петок 10:45 7998.00 MKД 11408.00 MKД
Angers Понед/среда/петок 10:45 8308.00 MKД 12028.00 MKД
Nantes Понед/среда/петок 10:45 8618.00 MKД 12648.00 MKД
Renes Понед/среда/петок 10:45 8618.00 MKД 12648.00 MKД
Lion Среда/сабота 13:00 5828.00 MKД 10168.00 MKД
Diжon Среда/сабота 13:00 5828.00 MKД 10168.00 MKД
Nica Четврток 11:00 5828.00 MKД 10168.00 MKД
Tulon Четврток 11:00 5828.00 MKД 10168.00 MKД
Marsej Четврток 11:00 5828.00 MKД 10168.00 MKД
Aviwon Четврток 11:00 5828.00 MKД 10168.00 MKД
Montpelier Четврток 11:00 5828.00 MKД 10168.00 MKД
Paris Пон/втор/сре/пет/саб 10:45 6138.00 MKД 8680.00 MKД
Metz Пон/втор/сре/пет/саб 10:45 6138.00 MKД 8680.00 MKД
Reims Пон/втор/сре/пет/саб 10:45 6138.00 МKД 8680.00 MKД
Цените се од Белград до Белград се доплаќа 1320.00 МКД 2300.00 МКД

Партнери