Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Црна Гора

Превозник - ВАРДАР ЕКСПРЕС

Релација

Денови на поаѓање

Време на пристигнување

Време на поаѓање

Цена на билет во еден правец

Цена на повратен билет

УЛЦИЊ

Секој ден

07:35

17:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БАР

Секој ден

08:05

16:56

1550.00 МКД

2480.00 МКД

СУТО МОРЕ

Секој ден

08:20

16:45

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ПЕТРОВАЦ

Секој ден

08:36

16:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БУДВА

Секој ден

09:00

16:00

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ТИВАТ

Секој ден

09:30

15:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ХЕРЦЕГ НОВИ

Секој ден

10:30

14:30

1860.00 МКД

2790.00 МКД

ИГАЛО

Секој ден

11:00

15:00

1860.00 МКД

2790.00 МКД

Поаѓање од Куманово секој ден во 23:45 ч.

Поаѓање од Скопје секој ден во 00:30 ч.

Попусти за деца:

Дете 0-02 години гратис

Дете 02-10 години 50% од цената

Партнери