Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Албанија

Превозник - ХАК БУС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
ДРАЧ секој ден 09 00 , 21 00 1240,00 ден 1860,00 ден 930,00/1240,00
ТИРАНА секој ден 09 00  ,21 00 1240,00 ден 1860,00 ден 930,00/1240,00
ВАЛОНА секој непарен датум 21 00 1860,00 ден 2480,00 ден 1240,00/1860,00
САРАНДА секој непарен датум 21 00 2480,00 ден 3410,00 ден 1860,00/2790,00
КСАМИЛ секој непарен датум 21 00 2480,00 ден 3410,00 ден 1860,00/2790,00

Превозник ИДО ТОУРС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
ДРАЧ секој ден 21 00 1240,00 ден 1860,00 ден 930,00/1240,00
ТИРАНА секој ден 21 00 1240,00 ден 1860,00 ден 930,00/1240,00
ОРИКУМ секој ден 21 00 1860,00 ден 2480,00 ден 1240,00/1860,00
ДЕРМИ секој ден 21 00 1860,00 ден 2480,00 ден 1240,00/1860,00
ВАЛОНА секој ден 21 00 1860,00 ден 2480,00 ден 1240,00/1860,00
САРАНДА секој ден 21 00 2480,00 ден 3410,00 ден 1860,00/2790,00
КСАМИЛ секој ден 21 00 2480,00 ден 3410,00 ден 1860,00/2790,00

Партнери