Contact Information

Main Office

Telephone: +389 2 3118-263

Bus Station Office

Telephone: +389 2 2402-394

Airport Alexander the Great

Telephone: +389 2 2566-668

More information

ALBANIA

Carrier - HAK BUS

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
ДРАЧ секој ден 09 00 , 21 00 1240,00 ден 1860,00 ден 930,00/1240,00
ТИРАНА секој ден 09 00  ,21 00 1240,00 ден 1860,00 ден 930,00/1240,00
ВАЛОНА секој непарен датум 21 00 1860,00 ден 2480,00 ден 1240,00/1860,00
САРАНДА секој непарен датум 21 00 2480,00 ден 3410,00 ден 1860,00/2790,00
КСАМИЛ секој непарен датум 21 00 2480,00 ден 3410,00 ден 1860,00/2790,00

Превозник ИДО ТОУРС

Релација денови на поаѓање време на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
ДРАЧ секој ден 21 00 1240,00 ден 1860,00 ден 930,00/1240,00
ТИРАНА секој ден 21 00 1240,00 ден 1860,00 ден 930,00/1240,00
ОРИКУМ секој ден 21 00 1860,00 ден 2480,00 ден 1240,00/1860,00
ДЕРМИ секој ден 21 00 1860,00 ден 2480,00 ден 1240,00/1860,00
ВАЛОНА секој ден 21 00 1860,00 ден 2480,00 ден 1240,00/1860,00
САРАНДА секој ден 21 00 2480,00 ден 3410,00 ден 1860,00/2790,00
КСАМИЛ секој ден 21 00 2480,00 ден 3410,00 ден 1860,00/2790,00

Partners