Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Словенија - Австрија - Германија

Превозник - ГАЛЕБ ОХРИД

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Дете до 10 години
Еден правец - Повратен билет 
МАРИБОР Среда и Сабота 14:45 3720.00 МКД 8060.00 МКД 1860.00 МКД
ГРАЦ Среда и Сабота 14:45 4340.00 МКД 8060.00 МКД 2480.00 МКД
САЛЦБУРГ Среда и Сабота 14:45 4340.00 МКД 8060.00 МКД 2480.00 МКД  - 4340.00 МКД
РОЗЕНХАЈМ Среда и Сабота 14:45 4340.00 МКД 8060.00 МКД 2480.00 МКД - 4340.00 МКД
МИНХЕН Среда и Сабота 14:45 4340.00 МКД 8060.00 МКД 3100.00 МКД - 4960.00 МКД
ИНГЛШТАД Среда и Сабота 14:45 4340.00 МКД 8060.00 МКД 3100.00 МКД - 4960.00 МКД
НИРНБЕРГ Среда и Сабота 14:45 4340.00 МКД 8060.00 МКД 3100.00 МКД - 4960.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје

Партнери