Контакт информации

Центар

Телефон: +389 2 3118-263

Автобуска Станица

Телефон: +389 2 2402-394

Аеродром Александар Велики

Телефон: +389 2 2566-668

 

Повеќе информации

Чешка

Превозник  - ТОТО

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Дете до 4 години
Еден правец - Повратен билет
Дете до 12 години
Еден правец - Повратен билет 
БРНО Четврток 9:00 4960.00 МКД 8680.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД
ПРАГА Четврток 9:00 4960.00 МКД 8680.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД 3410.00 МКД - 6200.00 МКД

Сите поаѓања се од Скопје
Враќање  во Сабота од Прага во 10:00 ч.
Враќање  во Сабота од Брно во 16:00 ч.

Превозник - ЛАСТА А.Д. Београд

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
ПРАГА Среда и Недела  12:00 и 08:00 2790.00 МКД 5022.00 МКД
БРНО Среда и Недела  12:00 и 08:00 2542.00 МКД 4588.00 МКД

превозник Хак Бус

Релација денови на поаѓање верме на поаѓање цена на билет во еден правец цена на повратен билет деца до 10 год
БРАТИСЛАВА среда и сабота   14 00   3100   5580   1550.00/2790.00  
БРНО среда и сабота   14 00   4340   8060   2170.00/4030.00  
ПРАГА среда и сабота   14 00   4340   8060   2170.00/4030.00  
ТЕПЛИЦЕ среда и сабота   14 00   4340   8060   2170.00/4030.00  
ДРЕЗДЕН среда и сабота   14 00   6820   12400   3410.00/6200.00  
БЕРЛИН среда и сабота   14 00   6820   12400   3410.00/6200.00  
ХАМБУРГ среда и сабота   14 00   7440   13640   3720.00/6820.00  

Партнери