Please enter a searchword.

Категории

Архива

11.06.2014

Егзит и во Црна Гора!

Кој бил знае дека на Егзит е закон. Веруваме и оние што не биле се уште, веќе знаат дека Петроварадинската тврдина крие тајни за многу луди и незаборавни ноќи. Тука е и плажата Штранд и двата незаборавни мостови погодени од „томахавки“ како што ги помниме далечната 2001 кога првпат отидовме во тогаш поствоена Србија на фестивалот кој значеше расчистување со дотогашните политики на Милошевиќ и отворањето на земјата кон светот после години на изолација. Доколку почнеме да ги редиме имињата кои продефилирале на стејџовите веројатно овој пост би бил даааалеку подолг, ама ако некој баш инсистира...[more]

Партнери